Het team

Van jongs af aan wisten we allebei één ding heel zeker: later willen we tandarts worden. Tijdens de eerste dag van de opleiding Tandheelkunde in Amsterdam hebben we elkaar leren kennen. Vijf jaar later studeerden we samen af als tandarts. Onze hechte vriendschap en de gedeelde passie voor de tandheelkunde heeft ertoe geleid dat onze gezamenlijke droom eindelijk vervuld gaat worden: samen een tandartsenpraktijk.

Sinds ons afstuderen in 2009 zijn we allebei werkzaam geweest in verschillende praktijken, waarvan een lange periode bij Defensie. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan zijn we ons gaan verdiepen in verschillende aspecten van de tandheelkunde. We hebben samen een tweejarige opleiding gevolgd tot tandarts-voor-orthodontie, tijdens deze opleiding hebben we veel ervaring kunnen opdoen in een orthodontiepraktijk. Ook hebben we ons verdiept in de reconstructieve tandheelkunde, omdat dit past bij ons streven naar het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering om samen met u te werken aan een gezamenlijk doel: uw gebit gezond en mooi houden.

Azeb Ahmed-Omar

Tandarts

BIG-nummer: 69912048902

Yasmeen Ahmed

Tandarts

BIG-nummer: 49912045702

Hilde Duivenvoorden

Ortho- en tandartsassistente

In 1993 ben ik gestart als tandartsassistente met de opleiding en het werken in een tandartspraktijk. Na 4 jaar heb ik de overstap gemaakt naar orthodontie waarin ik tot op heden met veel plezier werkzaam ben. Ik vind het zelfstandig uitvoeren van behandelingen bij patiënten en de afwisseling van de werkzaamheden fijn. Ik kijk uit naar de samenwerking met Azeb en Yasmeen en de uitdaging van het opstarten van een nieuwe praktijk.

Marcel van der Aa

Prothese technieker

Als klinische prothese technieker heb ik ruim 20 jaar ervaring in meerdere praktijken opgedaan. Enkele dagen per maand ben ik in de praktijk werkzaam. U bent van harte welkom bij mij voor plaatjes, frames, kunstgebitten en reparaties hiervan.

Liesbeth van Rossum

Praktijkmanager

Als interim praktijkmanager heb ik de afgelopen jaren voor diverse grote tandartspraktijken gewerkt. Ik kijk er naar uit ook deze jonge praktijk te ondersteunen in het management.

Yaphet Fictoor

Tandarts

Sinds 2020 ben ik werkzaam als tandarts en inmiddels heb ik affiniteit met wortelkanaalbehandelingen en het behandelen van angstige patiënten. Ik ben van mening dat communicatie zeer belangrijk is: daarom zal ik rustig de tijd nemen om op uw gemak naar uw tandheelkundige wensen te kijken. Samen kunnen wij zo streven naar een gezond en stralend gebit. Op de donderdagen ontvang ik u van harte!

Agnes Foks

Tandartsassistente

Mijn naam is Agnieszka maar iedereen noemt mij Agnes. Ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij TPR. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma mogen behalen als tandartsassistente. Ik hou ervan als alles goed geregeld is en de tandarts nergens om hoeft te vragen. Daarvoor moet ik altijd een paar stappen vooruitdenken en dat maakt het voor mij uitdagend. Ik kan me voorstellen dat het niet altijd leuk is om een behandeling te ondergaan en ik zal er dan ook alles aan doen om het zo comfortabel mogelijk voor onze patiënten te maken. Tot ziens in de praktijk!

Agnes Foks

Tandartsassistente

Mijn naam is Agnieszka maar iedereen noemt mij Agnes. Ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij TPR. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma mogen behalen als tandartsassistente. Ik hou ervan als alles goed geregeld is en de tandarts nergens om hoeft te vragen. Daarvoor moet ik altijd een paar stappen vooruitdenken en dat maakt het voor mij uitdagend.

Ik kan me voorstellen dat het niet altijd leuk is om een behandeling te ondergaan en ik zal er dan ook alles aan doen om het zo comfortabel mogelijk voor onze patiënten te maken. Tot ziens in de praktijk!